Νικόλαος Κρέτσης.

Έτσι λοιπόν Τσιούνης και Μπαλαούρας απέστειλαν 200 περίπου email σε Πανεπιστήμια και στον Τύπο σε Ευρώπη και Αμερική αντίστοιχα αποστέλνοντας όλα τα έγγραφα και τα κείμενα φυσικά. Έδινε φωτοτυπίες σε επιστήμονες και σε επιστημονικά ιδρύματα στην Ελλάδα.

Το δικαστήριο κατέρρευσε επειδή υπήρχαν πιέσεις στον τύπο για δημοσιεύεις. Στις 27-11-1998 σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Ευηνοχώρι ο φίλος του Ζώης Σαρρής ενώ στις 28-12-1998 πέθανε στο Μεσολόγγι ο θείος του Χρήστος Γκιούσιας.

Το 1999 το χειμώνα εξετάστηκε από γιατρούς στο Σεισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου ήταν ο φίλος του γιατρός Κώστας Μπούρας, και στο Νοσοκομείο Λαμίας οι οποίοι απεφάνθησαν ότι όλα είναι εντάξει και έτσι ανετράπη η γνωμάτευση της κ. Μπεργιαννάκη. Επίσης από το 1999 το Πάσχα ιατρική κάλυψη έχει από τους συναδέλφους γιατρούς της ΔΕΗ , κύριο Μιχάλη Μανέ και κ. Χρυσούλα Αρβανίτη. Στην υπόθεση ενεπλάκη από τότε και ο θείος του Πέτρος Κρέτσης, διευθυντής της ΔΕΗ στην Αθήνα.

Στις 13   Μαρτίου   του 1999 πέθανε ο φίλος του Μένιος Λύτρας σε ηλικία 33 ετών.  

Τον Μάιο του 1999 γνώρισε στο Καρπενήσι τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Μέχρι το Φεβρουάριο του 2000 η κατάσταση ήταν στάσιμη, επειδή υπήρχαν πάλι υποσχέσεις για χρηματοδότηση. Αυτό τελικά δεν έγινε και έτσι ο Πάνος Μπαλαούρας με τον γιο του Πάρη από Καλιφόρνια άρχισαν να στέλνουν email σε Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία, Ακαδημίες, Φαρμακευτικές Εταιρείες, Βιβλιοθήκες και στον Τύπο σε όλο τον κόσμο. Επίσης ενημερώθηκαν και οι αρχηγοί των εκκλησιών ανά τον κόσμο. Τα email αποστέλοντο καθημερινά και ο συνολικός αριθμός τους έφτασε περίπου τις 14.000.

Το Μάιο του 1999 έκανε την τρίτη του έρευνα η οποία είναι η Κοσμολογική του Θεωρία η οποία κατετέθη στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας τον Σεπτέμβριο του 1999.

Από τον Απρίλιο του 2000 ενεπλάκη στην υπόθεση και ο Χρήστος Βερελής Υπουργός τότε Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο Χρήστος Βερελής και ο Νικόλαος Κρέτσης γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια δεδομένου ότι ο Χρήστος Βερελής κατάγεται από το Κρίκελλο. Ερχόταν τότε τα καλοκαίρια στο χωριό και έμενε στο σπίτι του. Τον Αύγουστο του 2000 γνώρισε την κτηνίατρο Αθηνά Τραχήλη   από την Πάτρα με την οποία είχε μια καλή σχέση.

Τον Μάιο του 2001 ήρθε σε επαφή με την Ακαδημία Αθηνών η οποία τον κάλεσε να πάρει μέρος στο διαγωνισμό του 2001 πράγμα που έκανε με την τέταρτη έρευνά του, τη Φιλοσοφική του εργασία.

Τον Ιούνιο του 2001 πέθανε στην Αγγλία ξαφνικά ο Francis Curtis . Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ελλάδα στο χωριό της γυναίκας του Δώρας, Άμπελος έξω από την Ακράτα. Παραβρέθηκε στην κηδεία στις 11-7-2001. Στις 10 Νοεμβρίου 2001 πέθανε στον Άγιο Θωμά ο θείος του και αδελφός της μάνας του Βασίλης Γκιούσιας. Ο Βασίλης ήταν καθηγητής σε Γυμνάσια και Λύκεια στην περιοχή Μεσολογγίου. Στις 24-01-2004 πέθανε στην Αθήνα ο θείος του Βαγγέλης Καμουτσής.

Από το 2002 το θέμα "έσπασε" και γίνονται δημοσιεύσεις σχετικά με τις έρευνές του χωρίς όμως να φαίνεται το όνομά του. Η ενημέρωση αυτή έγινε το χειμώνα του 2003 από την τότε Αγροτική γιατρό Κρικέλλου και φίλη του Άννα Πετροπούλου.

Επίσης από το Φθινόπωρο του 2003 γίνονται δημοσιεύσεις από την Κοσμολογική Θεωρία του και την Φιλοσοφική Εργασία του. Όλα τα χρόνια αυτά διάφοροι φίλοι βοηθούσαν να γίνει το θέμα γνωστό. Στο Κρίκελλο ο Νίκος Σαρρής και ο Νίκος Μαργαρίτης. Στο Καρπενήσι ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και ο Θανάσης Τσαμαδός.   Στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου ο ξάδελφος του Ηλίας Σπ. Γκιούσιας. Στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου ο παιδικός του φίλος Γιάννης Αθ. Μούρκος. Επίσης στο Γαλατά Μεσολογγίου ο πρώτος του ξάδελφος Νίκος Κ. Κρέτσης, ο Κώστας Ψαθάς και οι αδελφοί Γιώργος και Νίκος Τσαμαδός του Κωνσταντίνου.

Στην Αθήνα ήταν επίσης οι αδελφοί Δημήτρης και Πάνος Μαστραπάς του Νικολάου, ο Γιάννης Δ. Μαστραπάς ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια των ξαδέλφων του Δημήτρη και Κώστα   Κοντού του Χρήστου.

7/8

<<< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ <<< >>> ΕΠΟΜΕΝΗ >>>

<<< ΠΙΣΩ <<<

 

 
 
 
 
Τουριστικός οδηγός για την Ευρυτανία και το Καρπενήσι. ©TECHNOVISION - ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. Έδρα Καρπενήσι.